Els xips del Circuit

exemple de xips SportidentDes de fa 2 anys al Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre utilitzem el sistema de xip Sportident, un avançat sistema d'enregistrament de dades utilitzat a les principals curses i esdeveniments esportius d'Europa. La seva senzillesa, resistència i fàcil maneig, l'han convertit amb "l'ideal" dels xips per a curses de muntanya.

El sistema de xip Sportident ens ha permès pujar el llistó de qualitat de les curses que formen part del circuit, augmentant la precisió i la fiabilitat dels temps enregistrats pels /per les participants, i tot amb un temps d'execució molt curt. Això fa, tal i com hem dit abans, que totes les nostres curses tinguin més qualitat i també més facilitats alhora de gestionar les dades.

La vida d'aquests xips és infinita, i es poden utilitzar en totes aquelles curses que utilitzen el mateix sistema, com ara totes les Curses de Muntanya de la FEEC 2011... entre d'altres.

L'Associació de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, des de la primera aplicació del sistema, n'ha posat a la venda, per a que tots participants que regularment participen a les nostres curses el puguin adquirir, salvant així el lloguer de 2 € que se'n fa a cada cursa, o bé obtenint-ne un descompte addicional de 2 €. D'aquesta manera al final del circuit el participant, comprant el xip, s'ha estalviat diners del conjunt de les inscripcions, i ja té en possessió el xip, que li permetrà estalviar més diners els propers anys!

Preu de venda: 35 €

Punts de venda

Tortosa

GIS, S.L.
C/ Metge Vila, 3-7
43500 Tortosa
Veure amb Google Maps
Sports Fevi
Plaça Joaquim Bau, 11
43500 Tortosa
Veure amb Google Maps

Ulldecona

NouArt Joies
C/ Metge Vila, 3-7
43500 Tortosa
Veure amb Google Maps